’t Timpke met de Haarloseweg en de parkeerplaats. Als het campusplan doorgaat, gaat dit er heel anders uitzien. Aan de voorkant van ’t Timpke wordt een nieuwe sportzaal gebouwd en de Haarloseweg loopt niet langer door.
Volledig scherm
PREMIUM
’t Timpke met de Haarloseweg en de parkeerplaats. Als het campusplan doorgaat, gaat dit er heel anders uitzien. Aan de voorkant van ’t Timpke wordt een nieuwe sportzaal gebouwd en de Haarloseweg loopt niet langer door. © Robin Hilberink

Voor 1,9 miljoen extra kan De Wildbaan in Borculo écht een campus worden

BORCULO - De Wildbaan in Borculo kan een echte campus worden, met een nieuwe sportzaal voor héél Borculo bij ’t Timpke en een entourage die de naam campus verdient. De keuze is aan de gemeenteraad: is de politiek bereid om nog eens bijna 1,9 miljoen euro op tafel te leggen?

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Achterhoek