Volledig scherm
Een vrachtwagen is bij een uitwijkmanoeuvre in de berm van de Corleseweg weggezakt. © News United/112-Achterhoek Nieuws

Vrachtwagen zakt weg in berm Corleseweg

WINTERSWIJK – De vrachtwagenchauffeur die vrijdag aan het begin van de avond zijn vrachtwagen weg voelde zakken in de berm van de Corleseweg in Winterswijk is flink geschrokken. Een takeldienst moest er aan te pas komen om het voertuig, dat op omkiepen stond, uit de berm te krijgen.

De vrachtwagenchauffeur moest uitwijken voor een andere vrachtwagen en kwam daardoor te ver in de berm. Om de vrachtwagen niet te laten kantelen heeft het bergingsbedrijf een staalkabel aan de oplegger en een boom gemaakt.

Daarna is het voertuig uit de berm getrokken.

De Corleseweg was een lange tijd afgesloten voor het verkeer.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tegenvallend leerlingenaantal zorgt voor extra sloop van de Barchschole in Barchem
    PREMIUM

    Tegenval­lend leerlingen­aan­tal zorgt voor extra sloop van de Barchscho­le in Barchem

    De speelzaal en het voormalig kleutergedeelte van de Barchschole worden gesloopt. Er stond een grote renovatie van het kleutergedeelte van de basisschool uit Barchem op de planning. Dit was gebaseerd op verwachte groei van aantal leerlingen door nieuw systeem van de school. Die groei valt behoorlijk tegen. Sterker, het leerlingenaantal daalt weer. Ook het voormalig kleutergedeelte wordt nu gesloopt.

Achterhoek