De herdenkingsplek bij De Halte in Ede waar de 64-jarige Ben om het leven is gekomen bij een verkeersruzie.
Volledig scherm
PREMIUM
De herdenkingsplek bij De Halte in Ede waar de 64-jarige Ben om het leven is gekomen bij een verkeersruzie. © Herman Stöver

Vrouw (37) rijdt bij parkeerruzie ‘knuffelbeer’ Ben dood: ‘Ik raakte in paniek, het was echt een ongeluk’

Toen de 37-jarige vrouw het woord kreeg, brak ze. ,,Ik raakte in paniek. Het was een echt ongeluk. Ik heb er niet voor gekozen om paniekaanvallen te krijgen. Niemand wil dit.”

6 reacties

 • B Winkeler

  2 maanden geleden
  Jammer voor jou dat je alles kwijt bent, eigen schuld hé. De familie van het slachtoffer is ook alles kwijt, man, vader, zoon..Ben! Deze mensen hadden geen keuze, jij wel!
 • Chris Huisman

  2 maanden geleden
  De Edese vond dat ze onterecht als crimineel is bestempeld….. ondraaglijk, straks raak ik alles kwijt. Je slachtoffer is dood. Hoe durf je jezelf nu een slachtofferrol aan te meten?
 • herma spijkers

  2 maanden geleden
  De dader wil natuurlijk onmiddellijk in vrijheid gesteld worden. Zij heeft nu bijna 10 maanden in verzekerde bewaring gezeten. Maar als je nu nog stelt dat je onschuldig bent, dan verdien je deze in verzekeringstelling. Die bijna tien maanden zal wel ongeveer de strafeis en de uitspraak worden. Wat maakt het dan uit of je de straf voor de zitting doorloopt of na de uitspraak. Nee, de dader verschuilt zich achter psychoses! Bah!
 • Bjorn van Dijk

  2 maanden geleden
  Iemand aanrijden en doodrijden in paniek, raar, maar kan ik snappen Maar nog eens 2 keer overheenrijden??? Dat doe je niet meer in paniek, daar zijn te veel handelingen bij betrokken
 • Anne Marie Bonno

  2 maanden geleden
  Wat een lafheid van die vrouw. Neem je verantwoording.