Volledig scherm
Campingbezoekers op de Zwarte Cross in 2015. © Carlo Stevering

Weekend Zwarte Cross uitverkocht, alleen nog vrijdagtickets te koop

LICHTENVOORDE - Nog voordat één naam bekend is gemaakt, zijn de Zwarte Cross-kaarten voor de zaterdag, zondag én de camping uitverkocht. Er zijn slechts nog enkele duizenden tickets te koop voor de vrijdag, zo maakt de festivalorganisatie woensdag bekend.

Het bericht volgt op de ongekende eerste verkoopdag van kaarten, zaterdag. Daar raakten binnen enkele uren de driedagenkaarten uitverkocht. In de week daarvoor waren de caravankaarten en tickets voor Grasnapolsky – de luxe camping met reeds ingerichte tenten – al weg, toen leden van de Zwarte Cross-fanclub Harder! al kaarten konden kopen.

Vrijdag
Mensen die nog naar het cross- en muziekspektakel in de Achterhoek willen en nog geen kaart hebben, kunnen nu alleen nog een ticket kopen voor de vrijdag. Daar is woensdag zo'n 65 procent van verkocht. De Zwarte Cross maakt op 1 januari 2017 de eerste namen van optredende artiesten bekend.

De Zwarte Cross 2017 is van donderdag 13 tot en met zondag 16 juli op festivalterrein De Schans in Lichtenvoorde.

  1. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
    video

    Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

    Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

Achterhoek