De Albert Heijn-winkels hebben impulsartikelen, verantwoorde tussendoortjes en ook ticketing bij de kassa. ,,Fruit werkt niet en leidt tot voedselverspilling."
Volledig scherm
PREMIUM
De Albert Heijn-winkels hebben impulsartikelen, verantwoorde tussendoortjes en ook ticketing bij de kassa. ,,Fruit werkt niet en leidt tot voedselverspilling." © ANP / Jaco Klamer

Weghalen snoep bij kassa in supers lijkt kansloos: ‘Betutteling neemt ongekende vormen aan’

Fruit bij de kassa in plaats van snoep? Een goed idee vindt Doesburg, maar klanten vinden het betutteling. Ook Albert Heijn ziet het niet zitten. ,,Dat werkt niet.”

7 reacties

 • Riet Schut

  1 maand geleden
  Wat is er mis mee om bewustwording te verkrijgen? Je kunt het snoep toch gewoon uit het schap pakken als je dat wilt? Gewoontes doorbreken... 😊
 • PMH Fijn

  1 maand geleden
  Mensen klagen steen en been hoe alles, vooral de zorg, onbetaalbaar wordt. Maar wat men er tegenwoordig zelf aan bij wil dragen om gezond te blijven daar spreekt men niet graag over. De AH en andere supermarkten noemen het “betutteling”maar dat is simpelweg een synoniem voor inkomstenverlies.
 • Jon Geertjes

  1 maand geleden
  Is D66 niet die partij van de rapporten die onder in een lade van het bureau verdwijnen ? Wellicht kan deze D66-wethouder dat ook.
 • Emma Nieboer

  1 maand geleden
  Laat de politiek zich met echte problemen bezighouden.
 • H Batterman

  1 maand geleden
  En de omzet bij de supermarkt keldert omlaag. Doet D66 het verschil erbij? Hou toch op. Er zijn grotere problemen. Los die eerst maar eens op.

Achterhoek