Wereldkampioen ballonvaren Roy uit Exel leest als geen ander de wind: ‘In de lucht heb ik amper stress’

VIDEOWat begon als een nogal ‘vurige’ hobby, is inmiddels voor Roy Gommer behoorlijk uit de hand gelopen. De 27-jarige ballonfanaat uit Exel - gemeente Lochem - mag zich sinds afgelopen weekeinde juniorenwereldkampioen ballonvaren noemen. Zijn geheim? Roy raakt zelden in paniek en vaart letterlijk met alle winden mee. 

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Achterhoek