Wethouder Gerjan Teselink (rechts) en Harm ten Hoopen van de gemeente Berkelland overhandigen symbolisch het eerste ‘groene’ pakketje aan Bouke Walvoort (links), directeur van De Mors.
Volledig scherm
Wethouder Gerjan Teselink (rechts) en Harm ten Hoopen van de gemeente Berkelland overhandigen symbolisch het eerste ‘groene’ pakketje aan Bouke Walvoort (links), directeur van De Mors. © Marlie Nieuwenhuis

Wethouder als postbezorger met ‘groene doos’: Bedrijvenpark Borculo doelwit van actie AOD

BORCULO - Wethouder Gerjan Teselink en ambtenaar economische zaken Harm ten Hoopen als gelegenheids-postbezorgers? Een groep studenten van Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) had er zelfs nog een elektrische tuktuk bij geregeld. Maar het gaat dan ook ergens over: verduurzaming op Bedrijvenpark Borculo. 

  1. Brommers kijken, het kan letterlijk tijdens een hoogmis in een Steenderense kerk
    PREMIUM

    Brommers kijken, het kan letterlijk tijdens een hoogmis in een Steenderen­se kerk

    Wie kent ze nog? Tomos, Puch, Zündapp, Kreidler... Stalen, gemotoriseerde rossen waarop je vroeger als puber de blits maakte. Dat was ooit. De brommers zijn nagenoeg uit het straatbeeld verdwenen. Maar In Steenderen zijn ze op 7 en 8 augustus volop te zien. Tijdens een soort hoogmis in de Remigiuskerk. Brommers kieken in de Karke beleeft dan zijn zesde editie. Met zelfs één model dat officieel nooit uit de fabriek kwam.

Achterhoek