Een gedetineerde in zijn cel. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een gedetineerde in zijn cel. Foto ter illustratie. © ANP

Winterswijker (64) had tientallen keren seks met tiener: ‘Hij liet zich leiden door lustgevoelens’

WINTERSWIJK - Tientallen keren had Flip S. (64) bij hem thuis in Winterswijk seks met een tiener. De jongen was 13 toen de ontucht begon en het misbruik ging ruim 3,5 jaar door. S. moet zeven maanden de gevangenis in vanwege dit jarenlange misbruik, zo blijkt uit een uitspraak van de rechtbank in Zutphen.

1 reactie

 • J.H. Klaasen

  4 weken geleden
  Waarom krijgt deze misdadiger maar zo weinig straf? Ik zeg expres misdadig, want dat is het als je misbruik maakt van een jongere. Dit misbruik heeft zoveel impact, dat het maar de vraag is of het ooit nog helemaal goed komt met het slachtoffer. Te walgelijk voor woorden. Dergelijke misstanden moeten veel strenger bestraft worden en een forse schadevergoeding voor het slachtoffer. Daarnaast verplichte chemische castratie voor deze misdadiger.
 1. KAART | Minder nieuwe coronabesmettingen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood
  PREMIUM
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Minder nieuwe coronabe­smet­tin­gen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood

  In Oost-Nederland is het aantal nieuwe corona-besmettingen in vergelijking met een etmaal eerder met 31 personen verlaagd. Het aantal nieuwe besmettingen in 24 uur kwam uit op 655. Met name Staphorst en Zutphen vielen in negatieve zin op. In de Overijsselse gemeente ging het aantal positieve tests van 46,7 naar 75,8 positieve tests per 100.000 inwoners. In de Gelderse gemeente ging het om een stijging van 37,6 naar 58,4.
 1. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas

 2. Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?
  Play

  Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?

Achterhoek