Jan Zappeij verandert de naam van zijn nieuwe partij in Burgerpartij Berkelland in aanloop naar de verkiezingen, om verwarring met Boer Burger Beweging te voorkomen. / BBB-logo.
Volledig scherm
Jan Zappeij verandert de naam van zijn nieuwe partij in Burgerpartij Berkelland in aanloop naar de verkiezingen, om verwarring met Boer Burger Beweging te voorkomen. / BBB-logo. © archieffoto Jan Ruland van den Brink / PR BBB

Zappeij verandert naam nieuwe partij in Burgerpartij Berkelland

RUURLO - Om verwarring met Boer Burger Beweging te voorkomen, verandert de Burgerbeweging Berkelland zijn naam in Burgerpartij Berkelland. Dat heeft oprichter/initiatiefnemer Jan Zappeij uit Ruurlo dinsdag bekendgemaakt.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.