Ziekenhuizen vrezen besmettingsgolf door Achterhoeks testfestijn: ‘Kunnen we er écht niet bij hebben’

VideoDOETINCHEM/ LICHTENVOORDE - De Achterhoekse ziekenhuizen Slingeland in Doetinchem en SKB in Winterswijk vrezen een besmettingsgolf door het Achterhoekse testfestijn Startschotgala, op zaterdag 1 mei in Lichtenvoorde. ,,Onze corona-afdelingen liggen vol, meer patiënten kunnen we er écht niet bij hebben”, zegt woordvoerder Saskia Steenbergen van het Slingeland Ziekenhuis.

3 reacties

 • Teun Vorselman

  1 jaar geleden
  @ W.Seldam, heb je het HELE verhaal gelezen in jouw link? Je suggereert dat er voldoende capaciteit is in Eindhoven. Ik lees aan het eind dat de medewerkers aan het eind van hun latijn zijn. Dus wel ruimte, geen mensen, geen opvang van patiënten mogelijk. Lijkt mij.
 • joyce pierik

  1 jaar geleden
  Achter in de rij aansluiten als deze mensen besmet raken. Dit roepen ze over zich zelf af. Wij houden ons aan alle regels en mochten we onverhoopt besmet worden, dan kunnen wij niet worden opgenomen omdat zij zo nodig moeten feesten. Stop met deze onzin en gebruik het geld voor betere doeleinden. Ik ben hier zo klaar mee!
 • W. Seldam

  1 jaar geleden
  Stuur je ze toch naar 't ziekenhuis in Eindhoven? Dat staat ongeveer leeg Zie 't Eindhovens Dagblad: https://www.ed.nl/dossier-deze-verhalen-mag-je-niet-missen/het-is-onheilspellend-op-de-verlaten-verpleegafdelingen-van-het-maxima-mc-in-eindhoven~abfdbda6/?utm_source=facebook&fbclid=IwAR2QlKnpUAUYR_twMm90EAh30gYshIN8aeabcjuAjnLlmoWa2aSwHNjCJso&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F

Achterhoek