Ziekenhuizen vrezen besmettingsgolf door Achterhoeks testfestijn: ‘Kunnen we er écht niet bij hebben’

VideoDOETINCHEM/ LICHTENVOORDE - De Achterhoekse ziekenhuizen Slingeland in Doetinchem en SKB in Winterswijk vrezen een besmettingsgolf door het Achterhoekse testfestijn Startschotgala, op zaterdag 1 mei in Lichtenvoorde. ,,Onze corona-afdelingen liggen vol, meer patiënten kunnen we er écht niet bij hebben”, zegt woordvoerder Saskia Steenbergen van het Slingeland Ziekenhuis.

3 reacties

 • Teun Vorselman

  4 weken geleden
  @ W.Seldam, heb je het HELE verhaal gelezen in jouw link? Je suggereert dat er voldoende capaciteit is in Eindhoven. Ik lees aan het eind dat de medewerkers aan het eind van hun latijn zijn. Dus wel ruimte, geen mensen, geen opvang van patiënten mogelijk. Lijkt mij.
 • joyce pierik

  4 weken geleden
  Achter in de rij aansluiten als deze mensen besmet raken. Dit roepen ze over zich zelf af. Wij houden ons aan alle regels en mochten we onverhoopt besmet worden, dan kunnen wij niet worden opgenomen omdat zij zo nodig moeten feesten. Stop met deze onzin en gebruik het geld voor betere doeleinden. Ik ben hier zo klaar mee!
 • W. Seldam

  4 weken geleden
  Stuur je ze toch naar 't ziekenhuis in Eindhoven? Dat staat ongeveer leeg Zie 't Eindhovens Dagblad: https://www.ed.nl/dossier-deze-verhalen-mag-je-niet-missen/het-is-onheilspellend-op-de-verlaten-verpleegafdelingen-van-het-maxima-mc-in-eindhoven~abfdbda6/?utm_source=facebook&fbclid=IwAR2QlKnpUAUYR_twMm90EAh30gYshIN8aeabcjuAjnLlmoWa2aSwHNjCJso&referrer=https%3A%2F%2Fl.facebook.com%2F
 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  16 mei
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’

Achterhoek