HAARLO - Optocht zomerfeesten door Haarlo
EDITIE: ACHTERHOEK
FOTO: Emiel Muijderman EVM20180706
Volledig scherm
HAARLO - Optocht zomerfeesten door Haarlo EDITIE: ACHTERHOEK FOTO: Emiel Muijderman EVM20180706 © Emiel Muijderman

Zomerfeest Haarlo nu in feesttent en met eigen muntjes

HAARLO - Het zomerfeest Haarlo breekt met een traditie. Voor het eerst wordt het feest niet in zaal Prinsen gehouden, maar in een feesttent. Ook werkt de Stichting voor het eerst met eigen muntjes. „Dit jaar ’n keer wat aans’”, is het thema van de organisatie

Op 4, 5 en 6 juli 2019 vindt het jaarlijkse zomerfeest voor de 48ste keer plaats. Het programma begint zoals gewoonlijk op donderdag met een 55+reisje en ‘s avonds de ballonnenoptocht en een avondconcert door de twee muziekverenigingen voor de Kluntjespot. De avond wordt in de feesttent afgesloten door de band Stainless uit Beltrum.

Vrijdag 5 juli barst het feest op de feestweide los met kinderspelen, een bonte optocht door het dorp, traditioneel vogelschieten en ’s avonds de talentenshow door Haarlose buurten en vriendengroepen, daarna zal Curls on Fire het feest overnemen.

Zaterdag 6 juli begint de morgen met de reveille en het klootschieten op de welbekende route. Daarna de optocht en ’s middags nemen een aantal buurten en vriendenteams het tegen elkaar op tijdens het beachvolleybaltoernooi. ’s Avonds is het slotfeest met de band Kroepin’.

Voor kinderen is het hele weekend een kermis en jeugdtent beschikbaar op het feestterrein.

Achterhoek