Volledig scherm
Bij het ongeval is de auto tegen een boom tot stilstand gekomen. © News United / 112 Achterhoek-nieuws

Zwaargewonde bij auto-ongeluk Sinderen, gevluchte inzittenden gevonden

UPDATESINDEREN - Bij een ernstig ongeval op de Sinderenseweg in Sinderen is zondagavond tenminste een persoon zwaar gewond geraakt. Twee personen sloegen op de vlucht, maar zijn later alsnog gevonden. De politie onderzoekt nu wie de auto bestuurd heeft. Twee mannen zijn daarvoor in beeld: een 32-jarige man en een 38-jarige man, beiden uit Sinderen.

Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeval. Een auto met daarin vijf personen knalde tegen een boom. De boom is daarbij in twee stukken gebroken. Twee personen sloegen op de vlucht. 

Buurtbewoners gingen nog achter de twee aan, maar konden ze niet pakken. Een van de twee, een vrouw, werd zondagavond nog door de politie aangetroffen. De ander, de 38-jarige man uit Sinderen, meldde zichzelf maandag bij de politie. De 32-jarige man uit Sinderen werd zondag op de plek van het ongeval aangehouden.

Het slachtoffer dat naast de auto lag, is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat, kan de politie niet vertellen.

Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De Sinderenseweg is tijdelijk afgesloten geweest voor verkeer.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Achterhoek