Volledig scherm
Baantjes trekken in het buitenbad van Rekken, deze jongen doet het vier dagen lang. Daarmee gaat hij voor een medaille van de zwemvierdaagse en een kop chocolademelk foto Emiel Muijderman IPTCBron Emiel Muijderman;© 2015 Emiel Muijderman NLD;Nederland;REKKEN In het Rekkense buitenzwembad wordt de zwemvierdaagse gehouden. Editie: AC Foto: Emiel Muijderman DTCT EVM20150708 © Emiel Muijderman DTCT

Zwemvierdaagse in Natuurbad Rekken

REKKEN - De zomervakantie sportief beginnen? Dat kan bij de zwemvierdaagse in het natuurbad van Rekken.

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli wordt weer de jaarlijkse Zwemvierdaagse gehouden in het Natuurbad in Rekken. Er kan gezwommen worden tussen 18.00 en 20.00 uur. Kinderen tot en met 10 jaar en 65-plussers zwemmen 250 meter per avond (10 baantjes) en vanaf 11 jaar kun je 500 meter per avond zwemmen (500 meter). 

Uiteraard ontvangen deelnemers bij 4 avonden zwemmen een medaille. Om even bij te komen staat er warme chocomel of koffie klaar met iedere avond weer iets anders lekkers erbij. Kun je op een van de avonden niet, dan kan je ook op maandag 15 juli starten. De kosten zijn € 5,00 per deelnemer. ! Het adres is Van Ouwenallerlaan 35.

Expeditie Robinson

Op zaterdag 20 juli organiseren we voor kinderen met een zwemdiploma in de leeftijd van 6 tot 15 jaar Expeditie Robinson. In groepjes ga je de strijd met elkaar aan wie het slimst, sterkst, creatiefst en behendigste is. Deelname is gratis en opgave vooraf is niet nodig. 

Achterhoek