Ook een aantal huisdieren werden uit de vlammenzee gered
Volledig scherm
PREMIUM
Ook een aantal huisdieren werden uit de vlammenzee gered © Jos van Leeuwen

Bovenbuurman Dennis probeerde kleuters uit brandend huis te redden: ‘Het was afschuwelijk’

videoEén groot drama. Zo noemt Dennis Schols de brand die in de nacht van zaterdag op zondag woedde in de Schilderswijk in Den Haag. Schols woont met zijn ouders, vriendin en kinderen boven de benedenwoning, waar op dat moment een moeder en drie kinderen in het nauw zaten.

,,Ik werd wakker van het geschreeuw van de moeder. Het waren geen woorden, gewoon gegil van paniek en van pijn. Als eerste heb ik mijn eigen familie gewekt en in veiligheid gebracht. Toen die veilig op straat stonden, kreeg ik in de gaten dat er nog twee kinderen vast zaten in de woning.’’

  1. Tien tips om het meeste uit je LinkedIn-profiel te halen

    Tien tips om het meeste uit je Lin­kedIn-pro­fiel te halen

    Met de zeeën van tijd die de coronacrisis aan veel mensen biedt, kun je eindelijk eens je LinkedIn-profiel van vers bloed voorzien. LinkedIn is een waardevol platform voor werknemers én (startende) ondernemers. Jezelf profileren, netwerken, relaties beheren, nieuw personeel vinden; het kan er allemaal. Maar hoe pak je dat het beste aan? LinkedIn-specialist Victor Huiting gaf in december 2019 op De Ondernemer 10 tips op om het meeste uit jouw profiel te halen.