Drama in een woning in de Dasseburcht Etten-Leur, vier doden, onder wie  2 kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drama in een woning in de Dasseburcht Etten-Leur, vier doden, onder wie 2 kinderen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Buurtgenoot sprak met lid van getroffen familie na drama in Etten-Leur: ‘Ze zijn allemaal dood, zei hij’

Het is zondagmiddag bijna onwezenlijk stil in de Dasseburcht in Etten-Leur. De dag na het familiedrama dat zich daar zaterdag afspeelde, klappert in de ijzige wind het zwarte zeil van de schermen rond huisnummer 13. Iemand heeft er een groot hart aan vastgeknoopt. ,,Waarom?”, staat er. 

,,Ja, waarom", haalt een buurtgenoot machteloos zijn schouders op. Hij weet dat er veel wordt gespeculeerd over wat zich zaterdag kan hebben afgespeeld in de woning in zijn straat. ,,Maar verandert dat wat", vraagt hij zich hardop af. Feit is dat aan vier levens een einde is gekomen. Een oma, een moeder en twee kinderen, een jongetje van een jaar of 6, een meisje van 2. ,,Dat is de trieste werkelijkheid.”

  1. LIVE | Aantal doden in Mexico blijft stijgen

    LIVE | Aantal doden in Mexico blijft stijgen

    Nederlanders kunnen vanaf 15 juni weer op vakantie in veel landen binnen Europa. Wel zegt premier Mark Rutte dat mensen de lokale regels in acht moeten blijven nemen: ,,Ga wijs op reis.” Ook is bekendgemaakt dat verpleeghuisbewoners al vanaf 15 juni meerdere bezoekers mogen ontvangen, een maand eerder dan het kabinet zich tot dusver voornam. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het coronavirus. Lees hier het vorige liveblog terug.