Volledig scherm
PREMIUM
Stervoetballer Cristiano Ronaldo (r) was dit weekend op schot voor zijn club Juventus. Volgens zijn management verkoopt een Rotterdams bedrijf onzin wanneer ze ‘meet and greets’ met hem aanbiedt. © EPA

Dit bedrijf verkoopt ontmoetingen met Cristiano Ronaldo, maar de stervoetballer weet van niets

Altijd al eens Max Verstappen, Cristiano Ronaldo of Beyoncé persoonlijk willen ontmoeten? Het Rotterdamse bedrijf Mijn Luxe Bucketlist belooft het te regelen. Alleen de sterren zeggen van niets te weten.

,,Graag maak ik dromen waar.’’ Tjitra Kanhai reageert per e-mail. Zij is één van de twee ondernemers achter Mijn Luxe Bucketlist. Op de website en in e-mails biedt hun bedrijf geheel verzorgde wereldreizen aan langs de wereldwonderen en ook toegang tot internationale shows, zoals het filmfestival in Cannes en het White House Correspondents’ Dinner - inclusief de president van de Verenigde Staten. De lijst van mogelijke ontmoetingen met doorgaans onbereikbare wereldsterren is lang: Formule 1-coureur Max Verstappen, de voetbalsterren Messi en Cristiano Ronaldo en zangeres Beyoncé. Ook suggereert Mijn Luxe Bucketlist een kop koffie met Apple-topman Tim Cook en een privé-audiëntie met de paus (‘Nog zeer beperkte plaatsen vrij voor 2020’, sic).