Jacob en Jan (rechts) sleutelen aan de American Van van Jan en Lenie, die vermoedelijk zijn omgekomen bij de woningbrand in Duiven, afgelopen vrijdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacob en Jan (rechts) sleutelen aan de American Van van Jan en Lenie, die vermoedelijk zijn omgekomen bij de woningbrand in Duiven, afgelopen vrijdag. © Privéfoto Jacob van Eekelen

‘Een eerbetoon met Amerikaanse busjes voor omgekomen Jan, Lenie en Leja’

Ongeloof en verdriet strijden om voorrang bij de leden van The New Old Vanners, een club met Amerikaanse campers. Ze gaan er vanuit dat afgelopen vrijdag hun medeleden Jan en Lenie en hun dochter Leja (20) om het leven zijn gekomen bij de fatale brand aan de Roodwilligenstraat in Duiven. 

  1. Nederlander hackt Twitteraccount Donald Trump: ‘Ik dacht ‘oh god’ toen ik was ingelogd’

    Nederlan­der hackt Twitterac­count Donald Trump: ‘Ik dacht ‘oh god’ toen ik was ingelogd’

    Een Nederlander heeft het twitteraccount @realDonaldTrump van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer gehackt. Trump gebruikte het wachtwoord ‘maga2020!’ (Make america great again) en zou geen extra beveiliging hebben ingesteld, meldt Vrij Nederland. Ook werd ongeveer hetzelfde wachtwoord gebruikt voor het wifi-netwerk op grote Trump-bijeenkomsten. Het Witte Huis ontkent dat de president gehackt is.