De politie is met de Veteranen Search Team in het bos bij Zeist een zoektocht naar de vermiste Kim Roording gestart.
Volledig scherm
De politie is met de Veteranen Search Team in het bos bij Zeist een zoektocht naar de vermiste Kim Roording gestart. © AD

Familie van vermiste Kim vindt ‘boodschap’, dag na grootscheepse zoektocht naar vrouw in bossen Zeist

De familie van de vermiste Kim Roording heeft een boodschap gevonden waaruit op te maken is dat er geen sprake is van een misdrijf. Er zijn grote zorgen over wat er met de 48-jarige vrouw uit Zeist is gebeurd. 

0 reacties

 1. Jager maakte schokkende video van lichaam Conings, justitie start onderzoek: ‘Dit kan niet door de beugel’
  VIDEO

  Jager maakte schokkende video van lichaam Conings, justitie start onderzoek: ‘Dit kan niet door de beugel’

  Er is een onderzoek gestart naar een jager die vermoedelijk beelden van het levenloze lichaam van terreurverdachte en extreemrechtse militair Jürgen Conings heeft verkocht aan een Duits mediabedrijf. Dat bevestigt het Belgische Openbaar Ministerie. Intussen hebben diverse buitenlandse media foto’s en een video van de overleden militair verspreid, waaronder het toonaangevende Duitse Bild. Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne reageert met afgrijzen op het lekken van de beelden.
 2. Je data en je programma’s in de cloud: wie kijkt er dan allemaal mee?

  Je data en je programma’s in de cloud: wie kijkt er dan allemaal mee?

  Bijna iedereen maakt tegenwoordig wel gebruik van een clouddienst. In de cloud kun je bestanden opslaan en programma’s draaien als Office, die je dan via je browser kunt benaderen. Het programma zelf draait dan ergens anders dan op je eigen pc en ook je data staan op een server ergens in een serverpark in plaats van bij jou thuis of op kantoor. Het voordeel is dat je zelf niet meer verantwoordelijk bent voor back-ups of installatie van updates en dat je niet per se een snelle pc met veel opslag nodig hebt. Maar hoe zit het met je privacy?