De man poept en plast stelselmatig in de liften.
Volledig scherm
PREMIUM
De man poept en plast stelselmatig in de liften. © Privéfoto

Hardnekkige liftpoeper uit seniorencomplex Den Haag gezet dankzij rechter, maar hij was ’m al gesmeerd

videoDe liftpoeper die senioren uit het Haagse ouderencomplex De Muttersborgh het leven tot een hel maakte door stelselmatig zijn ontlasting in de lift achter te laten, is zijn appartement uitgezet. De rechter oordeelde dat de maat vol is en dat verhuurder Haag Wonen de huur mocht opzeggen. 

,,Dit is een opluchting. Een overwinning”, zegt een van de bewoners uit de Haagse wijk Loosduinen. ,,Heerlijk. Het is gelukkig weer rustig én schoon.”

Raadslid Janice Roopram van Groep de Mos bracht deze zaak vorig jaar al aan het licht. Ze kwalificeerde de overlast die de man gaf als ‘pestgedrag’. ,,Deze mijnheer heeft gewoon lak aan alle fatsoensregels”, zei ze.

  1. Podiumbranche: Einde aan concerten en festivals als 1,5 metersamenleving blijft
    PREMIUM

    Podiumbran­che: Einde aan concerten en festivals als 1,5 metersamen­le­ving blijft

    Het bezoeken van concerten en festivals is in een samenleving waarin we 1,5 meter afstand moeten houden vrijwel onmogelijk. De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) doet om die reden een oproep aan het kabinet om voorlopig alle shows tot nader orde te verbieden. ,,Geef popzalen en festivalorganisaties duidelijkheid zodat ze weer verder kunnen, anders betekent dit voor hen het einde”, meldt directeur Berend Schans aan deze nieuwssite.