Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Man (44) laat vrouw ontlasting van eigen kinderen eten, zo gruwelijk maakt justitie het zelden mee

Hij mishandelde zijn vrouw jarenlang op sadistische wijze. Kleineerde haar. Isoleerde haar van de buitenwereld. En dwong zijn kinderen mee te doen met het grove fysieke en verbale geweld. Het Openbaar Ministerie zag geen andere optie dan tbs met dwangverpleging te eisen tegen de 44-jarige Utrechter. ,,Hij deed aan intiem terrorisme.’’ 

3 reacties

 • B Enjamin

  3 maanden geleden
  Die vent is geen mens. De vrouw en kinderen dragen dit gebeuren hun hele verdere leven met zich mee en dat monster gaat na een korte gevangenisstraf en evt. TBS weer in de samenleving, krijgt weer een nieuwe relatie en dan kan hij weer opnieuw de boel terroriseren en is zijn ex-gezin nog wel veilig... Ik begrijp sowieso niet dat moordenaars, pedo's, jihadisten, etc. weer in de samenleving terecht komen!!!
 • Steve

  3 maanden geleden
  Als deze man ooit vrij komt dan moet je niet opkijken dat de vrouw niet snel daarna wat overkomt.
 • J.H. Klaasen

  3 maanden geleden
  5 jaar cel is veel te weinig voor deze gestoorde idioot. Opsluiten en nooit meer los laten. Dag en nacht hard laten werken in de gevangenis op water en brood. Arme, arme vrouw en kinderen. Ik hoop dat de rechterlijke macht eens wakker wordt en strengere straffen toe te passen. Er wordt te veel gedacht aan de dader en niet aan het slachtoffer. Dat is wat er mis is in Nederland. Eerwraak, las ik? Dan weten we wel uit welke hoek de wind waait. Weg uit Nederland, zou ik zeggen.
 1. Man raakt gewond door aanval beer en verschuilt zich daarna een week in hutje voor stalkend roofdier

  Man raakt gewond door aanval beer en verschuilt zich daarna een week in hutje voor stalkend roofdier

  De Amerikaanse kustwacht heeft vorige week een man gered die in de wildernis van Alaska was aangevallen door een grizzlybeer en daarna in zijn hutje een week lang door het dier werd gestalkt. Gewond, uitgeput vanwege de weinige slaap en met nog slechts twee kogels in zijn pistool, werd de man op leeftijd uiteindelijk gespot door reddingswerkers in een toevallig overvliegende helikopter. Ze hadden de groot opgeschreven noodkreet op het dak van het hutje gezien: ‘SOS’ en ‘Help me'.