Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Man (44) laat vrouw ontlasting van eigen kinderen eten, zo gruwelijk maakt justitie het zelden mee

Hij mishandelde zijn vrouw jarenlang op sadistische wijze. Kleineerde haar. Isoleerde haar van de buitenwereld. En dwong zijn kinderen mee te doen met het grove fysieke en verbale geweld. Het Openbaar Ministerie zag geen andere optie dan tbs met dwangverpleging te eisen tegen de 44-jarige Utrechter. ,,Hij deed aan intiem terrorisme.’’ 

3 reacties

 • Bianca Zieleman

  3 weken geleden
  Die vent is geen mens. De vrouw en kinderen dragen dit gebeuren hun hele verdere leven met zich mee en dat monster gaat na een korte gevangenisstraf en evt. TBS weer in de samenleving, krijgt weer een nieuwe relatie en dan kan hij weer opnieuw de boel terroriseren en is zijn ex-gezin nog wel veilig... Ik begrijp sowieso niet dat moordenaars, pedo's, jihadisten, etc. weer in de samenleving terecht komen!!!
 • stephan toppen

  4 weken geleden
  Als deze man ooit vrij komt dan moet je niet opkijken dat de vrouw niet snel daarna wat overkomt.
 • J.H. Klaasen

  4 weken geleden
  5 jaar cel is veel te weinig voor deze gestoorde idioot. Opsluiten en nooit meer los laten. Dag en nacht hard laten werken in de gevangenis op water en brood. Arme, arme vrouw en kinderen. Ik hoop dat de rechterlijke macht eens wakker wordt en strengere straffen toe te passen. Er wordt te veel gedacht aan de dader en niet aan het slachtoffer. Dat is wat er mis is in Nederland. Eerwraak, las ik? Dan weten we wel uit welke hoek de wind waait. Weg uit Nederland, zou ik zeggen.
 1. Wereldwijd betogingen tegen Israëlische aanvallen op Gaza
  video

  Wereldwijd betogingen tegen Israëli­sche aanvallen op Gaza

  Behalve in Nederland (onder meer in Den Haag en Amsterdam) gingen zaterdag in diverse Europese steden betogers de straat op uit solidariteit met de Palestijnen. Zo liepen duizenden mensen door Hyde Park in Londen, waarbij ze ‘bevrijd Palestina!’ riepen bij de Israëlische ambassade. Ook in de twee grootste steden van Australië Sydney en Melbourne, de Indonesische hoofdstad Djakarta en de Pakistaanse stad Karachi kwamen mensen op straat.
 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  16 mei
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’