Man bekneld onder auto in Eindhoven
Volledig scherm
Man bekneld onder auto in Eindhoven © Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel

Man belandt onder eigen auto bij botsing tegen lantaarnpaal

Een man is zondagmiddag uur zwaargewond geraakt bij een ongeluk in Eindhoven. De bestuurder werd uit zijn auto geslingerd en kwam daarna onder zijn eigen voertuig terecht.

De auto botste tegen een lantaarnpaal. Het slachtoffer kwam daarna bekneld te zitten onder zijn auto. Meerdere brandweerwagens, een ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De man is naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

In de auto zaten ook twee kinderen. Zij zijn allebei naar het Catharina ziekenhuis in Eindhoven gebracht. Een van hen is gewond, de andere bleef ongedeerd.

Het is niet duidelijk het ongeluk precies kon gebeuren.

  1. Webwinkels verdienen grof geld met alternatieve ‘anti-coronavaccins’: beschermstenen en aurasprays
    video

    Webwinkels verdienen grof geld met alternatie­ve ‘an­ti-coronavac­cins’: bescherm­ste­nen en aurasprays

    Alternatieve genezers en kwakzalvers zien hun omzetten momenteel stijgen door de verkoop van middelen die zouden beschermen tegen het coronavirus of helpen bij het herstellen van een Covid 19-besmetting. Dat concludeert Voxpop- en Ochtend Show to go-presentator Roel Maalderink (28) na telefonische gesprekken met meerdere aanbieders. Vooral brokjes van de steensoort shungiet en zogenoemde auraspray blijken niet aan te slepen. ,,Levensgevaarlijk die handel.”