Caravanstalling Oeffelt na de brand.
Volledig scherm
PREMIUM
Caravanstalling Oeffelt na de brand. © Pieter Graat

Run op tweedehands caravans na grote brand in stalling in Brabant

videoDe grote brand in een caravanstalling in Brabant vorige maand heeft in de laatste weken van dit jaar voor een ware run op nieuwe en tweedehands caravans gezorgd. Occasions zijn er inmiddels nauwelijks nog te krijgen.

Caravanverkopers in de omgeving zien sinds de verwoestende brand in Oeffelt, waarbij 750 gestalde ‘objecten’ in vlammen op gingen, een piek in de aanloop en verkoop van de kampeerwagens. ,,De vraag is zeker hoger dan normaal”, zegt Cas de Greeff van De Greeff Caravans in Grave. ,,Heel veel klanten van ons hadden de caravan in Oeffelt gestald, en dat merken wij zeker wel.”

  1. LIVE | Eerste repatriëringsvlucht opgestegen in Sydney, politie stopt feestende jongeren Brabant

    LIVE | Eerste repatrië­rings­vlucht opgestegen in Sydney, politie stopt feestende jongeren Brabant

    Het afgelopen etmaal werden er 164 nieuwe sterfgevallen gemeld, aldus het RIVM zaterdag in de dagelijkse update. Het aantal ziekenhuisopnames laat een dalende lijn zien. 336 vandaag, ten opzichte van 502 gisteren. Ook het aantal ic-opnames volgt die trend. ‘Geniet van de zon in de tuin en op balkon’, luidt het advies voor zowel de zaterdag als zondag. Om herhaling van twee weken geleden te voorkomen, zijn op veel plekken maatregelen genomen. Ook vandaag houden we je in ons liveblog op de hoogte van de ontwikkelingen rond het virus.