Volledig scherm
PREMIUM
Caravanstalling Oeffelt na de brand. © Pieter Graat

Run op tweedehands caravans na grote brand in stalling in Brabant

videoDe grote brand in een caravanstalling in Brabant vorige maand heeft in de laatste weken van dit jaar voor een ware run op nieuwe en tweedehands caravans gezorgd. Occasions zijn er inmiddels nauwelijks nog te krijgen.

Caravanverkopers in de omgeving zien sinds de verwoestende brand in Oeffelt, waarbij 750 gestalde ‘objecten’ in vlammen op gingen, een piek in de aanloop en verkoop van de kampeerwagens. ,,De vraag is zeker hoger dan normaal”, zegt Cas de Greeff van De Greeff Caravans in Grave. ,,Heel veel klanten van ons hadden de caravan in Oeffelt gestald, en dat merken wij zeker wel.”

  1. Petitie tegen afsnijroute voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Petitie tegen afsnijrou­te voor Formule 1-teams over strand naar circuit Zandvoort

    Iets meer dan 3250 mensen hebben een online petitie getekend tegen de plannen om Formule 1-teams van Noordwijk over het strand naar het circuit bij Zandvoort te laten reizen. Drie teams zullen in Noordwijk logeren tijdens de Dutch Grand Prix begin mei. Het college van Noordwijk is bereid het vervoer over het strand onder voorwaarden mogelijk te maken, zodat ,,de supersterren van de Grand Prix nergens in een file komen vast te staan".
  2. Speelfilm Suriname en het coronavirus in de Ochtend Show to go

    Speelfilm Suriname en het coronavi­rus in de Ochtend Show to go

    Acteurs Rodney Lam en Rosita Dameri zijn morgen te gast in De Ochtend Show to go en zullen meer vertellen over het succes van de nieuwe film Suriname. Voorzitter Jurgen van der Hel van JOB MBO praat ons bij over de groeiende vraag naar mbo’ers op de arbeidsmarkt, met aanvullend commentaar van voorzitter van de MBO Raad Frank van Hout. De show wordt gepresenteerd door Manuel Venderbos en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op de site.