Knuffelen en dus geen afstand houden, een hapje eten in een visrestaurant (waar 'gewone’ bezoekers niet mogen zitten eten): Forum-politicus Thierry Baudet trok zich op Urk weinig aan van coronaregels. Vandaag bezoekt hij Harderwijk.
Volledig scherm
Knuffelen en dus geen afstand houden, een hapje eten in een visrestaurant (waar 'gewone’ bezoekers niet mogen zitten eten): Forum-politicus Thierry Baudet trok zich op Urk weinig aan van coronaregels. Vandaag bezoekt hij Harderwijk. © Foto Freddy Schinkel

Stelling | Ook Thierry Baudet moet zich gewoon aan de coronaregels houden

jouw meningWaar Forum-politicus Thierry Baudet ook komt: hij trekt zich weinig van de coronaregels. Gisteren was hij op Urk, waar hij als een held werd ontvangen en een kleine menigte hem op de voet volgde in het vissersdorp. Hij nam bovendien plaats in een viszaak en ging er zitten eten. Vandaag bezoekt de politicus Harderwijk. 

 1. Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen
  beleggers geschrokken

  Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen

  De groei van het aantal abonnees bij Netflix is flink teruggevallen. Ook is de prognose voor de komende maanden erg somber. Daarmee merkt het Amerikaanse entertainmentbedrijf het versoepelen van de lockdownmaatregelen in diverse landen veel sterker dan kenners in doorsnee hadden voorzien. Ook lijkt Netflix de opmars van concurrerende streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video en AppleTV+ flink te voelen.
 1. Uitslaande brand verwoest bedrijfspand in Swifterbant
  Play

  Uitslaande brand verwoest bedrijfs­pand in Swifter­bant

 2. Wilders pleit voor nieuwe verkiezingen na nieuws info toeslagenaffaire
  Play

  Wilders pleit voor nieuwe verkiezin­gen na nieuws info toeslagen­af­fai­re