Rico Verhoeven zette zijn auto woensdagavond neer op een strook voor voetgangers in het Dordtse centrum om iets op te halen in een winkel. Hij werd niet bekeurd en dat leverde veel kritiek op.
Volledig scherm
PREMIUM
Rico Verhoeven zette zijn auto woensdagavond neer op een strook voor voetgangers in het Dordtse centrum om iets op te halen in een winkel. Hij werd niet bekeurd en dat leverde veel kritiek op. © AD

Wijkagent na kritiek op niet bekeuren Rico Verhoeven: ‘Ik heb gewoon die bevoegdheid’

De wijkagent die wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven geen boete gaf nadat de spierbundel zijn peperdure sportwagen op een strook voor voetgangers had geparkeerd, trekt zich niets aan van de kritiek daarop. ,,Ik heb gewoon die bevoegdheid.”

 1. Paar seconden voor dodelijke crash krijgt chauffeur foto via WhatsApp: ‘Had telefoon net weggelegd’
  PREMIUM

  Paar seconden voor dodelijke crash krijgt chauffeur foto via WhatsApp: ‘Had telefoon net weggelegd’

  Luttele seconden vóór hij op de A16 een dodelijke kettingbotsing veroorzaakte, verscheen op de telefoon van vrachtwagenchauffeur Boudewijn B. (35) uit Ter Aar een foto. Dit leidde hem volgens justitie zo af dat hij verzuimde te remmen en met 82 kilometer per uur op de auto vóór hem botste. De enige inzittende van die auto, een 59-jarige man uit Pijnacker, overlijdt ter plekke. Eis: 9 maanden cel.
 1. de Stentor Nieuws Update: Zwarte dag voor Frankrijk en wie dumpte deze puppy's?
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Zwarte dag voor Frankrijk en wie dumpte deze puppy's?

  29 oktober
 2. In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!
  Play

  In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!