Volledig scherm
© Thinkstock

Acht Twentse bedrijven failliet

ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft acht Twentse bedrijven failliet verklaard. 

In Enschede gingen failliet: Exclusive Sneakers & Streetwear, een modezaak aan de Heurne, curator mr. Lindeboom; eenmanszaak SPM Klussenbedrijf, curator mr. Versluis.

In Hengelo viel het doek voor: de Stichting Zorggroep KAM, een zorgbureau dat ook een vestiging had in Hoogeveen. Curator mr. Gorter; vof De Nuts Adviseurs, een bedrijf dat via abonnementen de laagste energieprijzen regelde voor klanten. Curator mr. Hof. 

In Almelo gingen failliet de bv Hoogstraten Verwarming, ook bekend onder de naam Hoogstraten Groep Totaalinstallateur, curator mr. Daniëls; de Stichting Administratiekantoor De Jong 2012, curator mr. Ploeg; en eenmanszaak autobedrijf Dura, curator mr. Brusse.

En in Haaksbergen ging Keizers Elektrocentrum BV failliet, Curator mr. Inan.

  1. Almelose huisbaas voelt zich voorgelogen door Stadsbank

    Almelose huisbaas voelt zich voorgelo­gen door Stadsbank

    De ontruiming is al gepland. Volgende week donderdag wordt de verloederde, vervuilde en deels vernielde woning opgeleverd en staat de huurder, met zijn hond, op straat. Tot opluchting van medebewoners in het flatgebouw. De man zorgt voor veel overlast, bedreigt zijn buren, scheldt hen uit en gooit met spullen in zijn appartement. Hij heeft aantoonbare psychische (verslavings)problemen. Hij verwaarloost ook zijn hond die vaak achterblijft en de woning bevuilt.