Wat moet je met de verstandelijk beperkte cliënt Machiel W. (24), die zo’n kort lontje heeft dat hij regelmatig met een mes tegenover begeleiders van Aveleijn staat?
Volledig scherm
PREMIUM
Wat moet je met de verstandelijk beperkte cliënt Machiel W. (24), die zo’n kort lontje heeft dat hij regelmatig met een mes tegenover begeleiders van Aveleijn staat? © Peter Brom

Agressieve bewoner (24) van Aveleijn in Almelo moet achter de tralies

ALMELO - Wat moet je met de verstandelijk beperkte cliënt Machiel W. (24), die zo’n kort lontje heeft dat hij regelmatig met een mes tegenover begeleiders van de zorgorganisatie Aveleijn staat? Politierechter Gerlof Meijer legt de Almeloër een celstraf van vier maanden op, waarvan de helft voorwaardelijk.

  1. Kerstversiering brandt al op het Vinkenplein in Almelo, maar hoe moet dat straks met Oranje?
    PREMIUM
    wk in najaar

    Kerstver­sie­ring brandt al op het Vinken­plein in Almelo, maar hoe moet dat straks met Oranje?

    ALMELO - Het is misschien wel de beroemdste wijk van Almelo. Het Vinkenplein trekt al sinds jaar en dag landelijke aandacht als een van de mooiste kerstwijken van Nederland. Het versierspektakel is dit jaar zelfs al in september begonnen. De eerste huizen zijn aangekleed. Maar is er wel ruimte voor die andere beroemde attractie op het Vinkenplein: Oranje? Het WK voetbal is ook nog dit jaar.