Almelo gaat vanaf eind crisisnoodopvang voor 60 asielzoekers verzorgen
Volledig scherm
Almelo gaat vanaf eind crisisnoodopvang voor 60 asielzoekers verzorgen © GinoPress B.V.

Almelo stelt oud RMD-kan­toor aan rand centrum beschik­baar voor noodopvang 60 asielzoe­kers

ALMELO - De gemeente Almelo gaat het voormalige gebouw van de Regionale Medische Dienst (RMD) gebruiken voor crisisnoodopvang van 60 asielzoekers. Naar verwachting worden de eerste vluchtelingen eind oktober ondergebracht in het grote pand aan de Haven Noordzijde 39.

 1. Klabaam! En weg was het dak. Tunnelvisie maar dan heel anders; en meer kleine leed uit Almelo
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Klabaam! En weg was het dak. Tunnelvi­sie maar dan heel anders; en meer kleine leed uit Almelo

  ALMELO - Het dak moet eraf, dacht plaaggeest Pietje Pech en stuurde de vrachtwagen de lage tunnel in. Groot succes, het dak gíng eraf. Van voor tot achter. Kan allemaal in Almelo. Er was vooral klein nieuws deze week. Over Hegeman, pieten die een dief grijpen, verkeersdrukte door afsluitingen en pingpong tegen Parkinson. Een kort overzichtje van wat u misschien heeft gemist.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”