Johnny Bolk is een van de Almelose chauffeurs in de serie ‘Mighty Truckers’.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Bolk is een van de Almelose chauffeurs in de serie ‘Mighty Truckers’. © Johnny Bolk

Almelose chauffeurs stelen de show op Discovery Channel: ‘Je ziet onze way of life’

ALMELO - De chauffeurs van Bolk Transport zijn sinds deze week volop in beeld in het programma Mighty Truckers van Discovery Channel. Na de eerste uitzending van dinsdag stroomden de reacties massaal binnen. Johnny Bolk (51),  begeleider van Bolk Transport en zanger, legt uit waar het programma om draait.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Grote plannen voor Vriezenveen, 800 tot 1000 nieuwe huizen (en dat niet alleen): ‘Dit is reëel’
  PREMIUM

  Grote plannen voor Vriezen­veen, 800 tot 1000 nieuwe huizen (en dat niet alleen): ‘Dit is reëel’

  Vriezenveen krijgt er tussen de achthonderd en duizend nieuwe woningen bij. De gemeente heeft grote plannen voor een gebied ten zuiden van het dorp. Ook komt er een locatie voor winkels die grote goederen verkopen en een gemêleerde woonwijk aan de noordkant. Twenterand moet het merendeel van de grond nog in bezit zien te krijgen, maar de kans van slagen wordt ‘reëel’ geacht.
  Vriezenveen