Kuiper Holland heeft een sloopvergunning aangevraagd voor het linker bedrijfspand aan de Boskamp 23 in Tubbergen, het voormalige bedrijfsgebouw van Bovi. Op de locatie wordt na de sloop een nieuwe bedrijfshal gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Kuiper Holland heeft een sloopvergunning aangevraagd voor het linker bedrijfspand aan de Boskamp 23 in Tubbergen, het voormalige bedrijfsgebouw van Bovi. Op de locatie wordt na de sloop een nieuwe bedrijfshal gebouwd. © Robin Hilberink

Bedrijf Kuiper Holland uit Tubbergen blijft gestaag doorgroeien: extra hal geen luxe maar noodzaak

Het gaat goed met Kuiper Holland, dat werkzaam is in de interieurbouw, keukenindustrie en bouw van scheepsjachten. Het bedrijf uit Tubbergen heeft daarom plannen om flink uit te breiden.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.