Huisarts Jan Rauws, praktijkondersteuner Monique van Amerongen en deelnemer aan de anti-rookcampagne Heel Twente Stopt, Bertil de Groot.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Jan Rauws, praktijkondersteuner Monique van Amerongen en deelnemer aan de anti-rookcampagne Heel Twente Stopt, Bertil de Groot. © Annina Romita

Bertil uit Almelo kwam van het roken af dankzij Heel Twente Stopt

ALMELO - Hij rookte, hij stopte, hij rookte. En nu is hij definitief gestopt. Met hulp van de huisarts en Sinefuma. Bertil de Groot uit Almelo hoort bij de eerste lichting stoppers in de anti-rook campagne Heel Twente Stopt. „Die ene sigaret, die had ik niet moeten nemen.”

  1. Dwangverpleging geëist voor Almeloër na gruwelijke mishandeling van partner: ‘Ik maak je af, snij je in stukken!’
    PREMIUM

    Dwangver­ple­ging geëist voor Almeloër na gruwelijke mishande­ling van partner: ‘Ik maak je af, snij je in stukken!’

    ALMELO - Hij beukte op haar in met zijn vuisten en een stok en hij stak haar met een mes. ‘Ik maak je af, snij je in stukken en verstop je in het Nijreesbos’. Het liep zaterdag 22 februari volledig uit de hand in de flat van Edwin B. (27) in Almelo. Hij mishandelde zijn partner zo erg, dat de rechtbank gisteren de foto’s van de verwondingen niet durfde te laten zien. Officier van justitie Grooters eiste tbs met dwangverpleging voor B. en een celstraf, zo lang als het voorarrest.