Gaston reikt een prijs uit aan blije winnaars in Almelo
Volledig scherm
Gaston reikt een prijs uit aan blije winnaars in Almelo © Postcode Loterij

Bewoners Overcinge Almelo dolblij met straatprijs PostcodeLoterij

ALMELO - Acht bewoners van de straat Overcinge, in Almelose wijk De Schelfhorst, kunnen hun geluk niet op. Ze hebben de straatprijs van de PostcodeLoterij gewonnen.  

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars deze week met het goede nieuws. In totaal wordt er 187.500 euro in Overcinge uitgekeerd. Zeven bewoners ontvingen 25.000 euro per lot, omdat zij met de prijsverdubbelaar meespeelden. Onder de winnaars is tevens een auto verloot. Ze zijn dolblij.  „Ik ga de ramen achter vervangen voor een schuifpui. Geweldig dat dat nu kan!”, reageert bewoonster Netty. 

  1. De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen
    PREMIUM
    Column

    De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen

    ALMELO - De Bende van Almelo. De aankondiging van de gevreesde uitzending van BNN/VARA was al niet zo vleiend. De harde werkelijkheid van een uur televisie op primetime donderdagavond was conform de verwachtingen vernietigend. De belofte aan de kijkers van de eerste aflevering van het tv-programma Opstandelingen dat er een desastreus beeld zou worden geschetst van de bestuurscultuur in Almelo werd volledig ingelost. De reportage, waar qua journalistieke aanpak weinig op aan te merken valt, moet in het stadhuis tot nadenken stemmen.