Bijzondere bruiloft voor Malak en Willem uit Almelo op een bijzondere datum

videoALMELO/BECKUM - Malak en Willem Löhr uit Almelo (beiden 23) gaven elkaar donderdag het jawoord. Een Arabisch-Nederlandse bruiloft, een combinatie die weinig voorkomt. „Cultuur zegt niets over een relatie, geluk is het enige dat telt.”

De liederen van volkszanger Robert Pater galmen door de witte feestzaal van Beckum Palace. Na enkele Nederlandstalige liedjes gaat de dj verder met Arabische muziek en schakelt vervolgens over op ABBA. Op een met witte bloemen versierd podium in het midden van de zaal zitten Willem en Malak als koning en koningin op hun troon.

  1. De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen
    PREMIUM
    Column

    De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen

    ALMELO - De Bende van Almelo. De aankondiging van de gevreesde uitzending van BNN/VARA was al niet zo vleiend. De harde werkelijkheid van een uur televisie op primetime donderdagavond was conform de verwachtingen vernietigend. De belofte aan de kijkers van de eerste aflevering van het tv-programma Opstandelingen dat er een desastreus beeld zou worden geschetst van de bestuurscultuur in Almelo werd volledig ingelost. De reportage, waar qua journalistieke aanpak weinig op aan te merken valt, moet in het stadhuis tot nadenken stemmen.