In een winkelpand in de Grotestraat woedde donderdagavond een brand.
Volledig scherm
In een winkelpand in de Grotestraat woedde donderdagavond een brand. © News United/Floris Kayim

Brand in winkelpand in Almelo, bewoners bovenwoningen in veiligheid gebracht

ALMELO - In een winkelpand aan de Grotestraat in Almelo heeft donderdagavond brand gewoed. Binnen vatte door nog onbekende oorzaak een bankstel vlam. Er raakte niemand gewond. 

 1. Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’
  PREMIUM

  Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’

  In de discussie over het weren van uitsupporters bij wedstrijden in het betaald voetbal komt Heracles met een opmerkelijk tegengeluid. De Almelose club bezoekt met 500 supporters het duel met De Graafschap in Doetinchem, inclusief een mars richting het stadion. „Wij willen laten zien dat het ook kan zonder incidenten”, zegt Heracles-supporterscoördinator Raymond Alfons.
  Almelo
 2. Nieuwe medicijnen helpen vaak nauwelijks tegen uitgezaaide kanker, ziet Twentse hoogleraar: ‘En deze middelen zijn ongelofelijk duur’
  PREMIUM

  Nieuwe medicijnen helpen vaak nauwelijks tegen uitgezaai­de kanker, ziet Twentse hoogleraar: ‘En deze middelen zijn ongelofe­lijk duur’

  Ondanks de komst van vele nieuwe medicijnen, leven patiënten met uitgezaaide kanker gemiddeld niet veel langer dan dertig jaar geleden. Dat concluderen onderzoekers van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL). Sommige middelen zijn te duur om vergoed te worden en vergroten niet altijd de kwaliteit van leven, ziet onderzoeker Sabine Siesling van de Universiteit Twente.
  Enschede