De brommer kwam op de kruising van de Westerweilandweg met de Aadorpweg in botsing met een auto.
Volledig scherm
De brommer kwam op de kruising van de Westerweilandweg met de Aadorpweg in botsing met een auto. © News United/Floris Kayim

Bromfietser belandt in ziekenhuis na aanrijding in Almelo

ALMELO - De bestuurder van een bromfiets is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding in Almelo. Op de kruising van de Westerweilandweg met de Aadorpweg kwam hij in botsing met een auto.

 1. Gerrit van Woudenbergh stopt als voorzitter van centrumwinkeliers in Almelo: ‘Ik was niet altijd die aardige man’
  PREMIUM

  Gerrit van Wouden­bergh stopt als voorzitter van centrumwin­ke­liers in Almelo: ‘Ik was niet altijd die aardige man’

  ALMELO - Hij is gestopt als voorzitter van ondernemersvereniging Centrum Almelo Aktief (CAA). Gerrit van Woudenbergh (81), die daarvoor de Almelo Speld ontving, heeft het stokje overgedragen aan Wiebe Blaauw (voorzitter) en Ben Kamp (vicevoorzitter). „Krachtige samenwerking van ondernemers is belangrijk om consumenten naar de binnenstad te blijven trekken.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”