Arjen Gerritsen (midden) opent samen met Heraclesdirecteur Rob Toussaint (rechts) een fanshop. Gemeente en club hebben op diverse vlakken een relatie en degradatie verandert daar niets aan, zegt Gerritsen.
Volledig scherm
Arjen Gerritsen (midden) opent samen met Heraclesdirecteur Rob Toussaint (rechts) een fanshop. Gemeente en club hebben op diverse vlakken een relatie en degradatie verandert daar niets aan, zegt Gerritsen. © Lenneke Lingmont

Burgemeester Almelo: vertrouwen dat Heracles over een jaar terug is in de eredivisie

ALMELO - Tot in de rust van de wedstrijd zaterdagavond geloofde Arjen Gerritsen nog dat het goed kon komen met Heracles Almelo. Na het tegendoelpunt van Excelsior vervloog die hoop en bleek het onvermijdelijk, de club uit zijn stad is gedegradeerd van het hoogste niveau.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.