Hartstochtelijke Almelose Feyenoordsupporters Dilano Van Rey (midden), vriend Kas Rijnbeek (links) en Gijs Hesselink (rechts) zijn er bij in Tirana, waar hun club de Europese finale speelt tegen AA Roma.
Volledig scherm
PREMIUM
Hartstochtelijke Almelose Feyenoordsupporters Dilano Van Rey (midden), vriend Kas Rijnbeek (links) en Gijs Hesselink (rechts) zijn er bij in Tirana, waar hun club de Europese finale speelt tegen AA Roma. © Wouter Borre

Dilano (22) uit Almelo is een rasechte Feyenoorder, en zit met zijn maten in Tirana: ‘Deze club is alles voor mij’

ALMELO - Dilano van Rey (22) maakte met zijn Almelose kameraden de Europese triomftocht van Feyenoord van zeer nabij mee. Hij was bij alle wedstrijden, uit en thuis. Woensdagavond zit hij vol spanning op de tribune in Tirana, bij de finale tegen AS Roma.

 1. Amerikaanse blueslegende speelde één keer in Almelo, dat concert in de oude Kolkschool verschijnt nu op cd
  PREMIUM

  Amerikaan­se blueslegen­de speelde één keer in Almelo, dat concert in de oude Kolkschool verschijnt nu op cd

  ALMELO - De Amerikaanse bluesartiest Wallace Coleman gaf in 2019 een indrukwekkend optreden in de voormalige Kolkschool in Almelo. Van het concert van de mondharmonicaspeler op het toenmalige podium van Paco Plumtrek werden geluidsopnamen gemaakt. Die opnamen van de akoestische bluesmuziek bleken dusdanig goed te zijn, dat het concert sinds deze week op cd is verschenen.
 2. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  40

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.