Volledig scherm
© Shutterstock

Directeur (45) bouwbedrijf overlijdt op vakantie in Thailand: ‘Dit is niet te bevatten’

Herdi Vos (45), directeur van bouwbedrijf Vosbouw Vroomshoop, is om het leven gekomen bij een tragisch ongeval tijdens zijn vakantie in Thailand. Bij het bouwbedrijf is geschokt en verbijsterd gereageerd op zijn plotselinge dood.

Herdi Vos was met zijn vrouw Cornelie en kinderen Eve en Finn op vakantie in Thailand. Voetbalvereniging ASV’57 in Aadorp bij Wierden, waar Vos’ kinderen lid van waren, noemt de plotselinge dood ‘te bizar voor woorden’. De voetbalclub wil niet uitweiden over de toedracht van het ongeval.

De club laat weten: „Het is voor ons nog niet te bevatten hoe een gezonde man, in de bloei van zijn leven, uit ons midden is weggerukt. Tijdens de vakantie van jullie leven, met cultuur, jungle en strand, is hij door een idiote samenloop van omstandigheden aan het einde van z'n leven gekomen.”

Geschokt

Vos zwaaide sinds 2010 de scepter bij Vosbouw, het bedrijf dat in 1986 werd opgericht door Gerrit Vos. „Dit is niet te bevatten, we zijn geschokt door het plotselinge overlijden”, laat het bouwbedrijf weten in een eerste reactie.

Vos was met zijn bouwbedrijf shirt- en bordsponsor van ASV’57. Vos was naast fanatiek toeschouwer bij de wedstrijden van zijn kinderen ook fervent motorcrosser. De Aadorper is 45 jaar geworden.