Spandoek voor het herenhuis aan de Sluiskade Noordzijde 86 in Almelo, waarmee de buren André Pluimers en Christel Koning feliciteren met hun verjaardagen.
Volledig scherm
Spandoek voor het herenhuis aan de Sluiskade Noordzijde 86 in Almelo, waarmee de buren André Pluimers en Christel Koning feliciteren met hun verjaardagen. © Tom van den Berg

Directeur Bolk Transport en echtgenote lachen passanten toe vanaf gigantisch spandoek in Almelo

ALMELO - André Pluimers en zijn echtgenote Christel Koning hebben iets te vieren. Christel is vandaag - dinsdag 3 augustus - 50 jaar geworden en eind september is het de beurt aan André om Abraham te ontmoeten. De toekomstige buren van het stel feliciteren beiden met het halve eeuwfeest via een spandoek van tientallen vierkante meters.

  1. Familie vermoorde Almeloërs vol verdriet en boosheid: ‘Hij heeft ze niet vermoord, het systeem heeft dat gedaan’
    PREMIUM

    Familie vermoorde Almeloërs vol verdriet en boosheid: ‘Hij heeft ze niet vermoord, het systeem heeft dat gedaan’

    ALMELO - Maral Dermovsesian (52) was een lieve, behulpzame, alleenstaande moeder van twee. Haar tante, Zonund Kardanakyan (70), een zorgbehoevende, vriendelijke weduwe. Ze werden vermoord, in Zonunds flat in Almelo, zonder reden. Het slaat een diep gat in hun familie, die boos en verdrietig tegelijk is. „Een buurman die zijn buurvrouw afslacht… wat voor man is dat?”