De keuken.
Volledig scherm
PREMIUM
De keuken. © Instagram

Dit huis is één grote smeerboel op Funda, maar wordt wel binnen week verkocht: 'Dit is wat het is’

ALMELO - Waarom zou je dan de smerige vaat van tafel en het aanrecht halen, rondslingerend wasgoed opruimen en het schilderij boven het dressoir recht hangen, als de makelaar een filmpje van je huis voor Funda komt maken? Niet nodig, toch? Huizen verkopen zichzelf tegenwoordig.

3 reacties

 • F.M. Verdonk

  1 maand geleden
  "...schrijft bijvoorbeeld Anneke Visser, die blijkens haar profiel zelf van breien en haken houdt. Alsof een woning waarvan de muren zijn bekleed met ingelijste haakwerkjes zo sexy is." Wat een nare opmerking is dit, hoort niet in een krant thuis. En dat terwijl haar opmerking verschillend kan worden opgevat, zowel als commentaar op de rommel als als geruststellend.
 • albert van der parren

  1 maand geleden
  In een woord verschikkelijk
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Deze week kwam er in Vorden ook een huis te koop, op Funda. Makelaar verhoogde de verkoopprijs van 375 k naar 400 k binnen het kwartier. Er stond nog netjes bij ‘oorspronkelijke verkoopprijs 375 k’. Volgende morgen was de advertentie vervangen door een nieuwe, met aangepaste tekst: Aangeboden sinds vandaag, voor 400 k. Ook een kluswoning.
 1. Aangrijpende brief van Twentse turnmoeder: ‘Waar waren de ouders? Zij zagen toch ook de onmacht van het kind?’
  PREMIUM

  Aangrijpen­de brief van Twentse turnmoeder: ‘Waar waren de ouders? Zij zagen toch ook de onmacht van het kind?’

  ALMELO/OLDENZAAL - Haar onderbuikgevoel zei haar dat het niet deugde. De cultuur in de turnhal, de maniakale trainers… Hoe leuk haar talentvolle turndochter van 7 jaar topsport ook vond, ze zou er later last van krijgen, vreesde ze. En dus greep de Twentse moeder in. Nu, al die jaren later, vraagt ze zich af waarom andere ouders niet hetzelfde deden. ‘Voelden zij niet wat ik vanaf dag één al voelde?’
 2. Intocht Sinterklaas een ‘duivels dilemma’ door corona? De risico’s zijn toch duidelijk
  PREMIUM
  column

  Intocht Sinter­klaas een ‘duivels dilemma’ door corona? De risico’s zijn toch duidelijk

  ALMELO - Het was me het weekje wel. Zelden zorgde een nieuwsverhaal dit jaar voor zoveel woedende reacties als de mededeling dat de sinterklaasintocht binnenkort gebonden is aan coronamaatregelen. ‘Blijf van een kinderfeest af’, was de gemeenschappelijke boodschap. Helaas – maar inmiddels niet meer verrassend - gelardeerd met vreselijke verwensingen en andere scheldpartijen.