Het voormalige ziekenhuis St. Elisabeth is een gemeentelijk monument.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige ziekenhuis St. Elisabeth is een gemeentelijk monument. © Annina Romita

Druk op ‘weigerhuurders’ Elisabeth Almelo opgevoerd

ALMELO - St. Joseph gaat stappen ondernemen om ook de laatste bewoners uit het complex St. Elisabeth te krijgen. „Ze weigeren de aangeboden woningen te accepteren.”

Woningcorporatie St. Joseph Almelo gaat de laatste twee bewoners van het wooncomplex St. Elisabeth aan de Hofkampstraat een ultimatum stellen. De bewoners weigeren te vertrekken uit het pand. Eind vorig jaar werd bekend dat het wooncomplex niet brandveilig is. St. Joseph heeft toen besloten dat alle bewoners op korte termijn hun appartement uit moesten. Toen begin november vorig jaar bekend werd dat het pand niet brandveilig was, heeft de corporatie een beveiligingsbedrijf ingehuurd voor permanente bewaking.

  1. Autozaak AutoVen Almelo al na vier maanden gesloten, politie onderzoekt ‘schimmige praktijken’
    PREMIUM

    Autozaak AutoVen Almelo al na vier maanden gesloten, politie onderzoekt ‘schimmige praktijken’

    ALMELO/BORNE/ENTER – Autobedrijf AutoVen is uitgelopen op een fiasco. De zaak aan de Twentelaan in Almelo is al na vier maanden gesloten. Rudy en Harriëtte van de Ven zijn naar eigen zeggen met de verkeerde mensen in zee gegaan. Die personen betichten op hun beurt het autobedrijf van allerlei duistere zaakjes. De politie heeft het in onderzoek en kwam deze vrijdag bij het Enterse bedrijf van Van de Ven in actie wegens een bedreiging.