Het terras van café-restaurant Nielz liep maandag snel vol. Om 12 uur stond er meteen een flinke rij bij de incheck-balie.
Volledig scherm
Het terras van café-restaurant Nielz liep maandag snel vol. Om 12 uur stond er meteen een flinke rij bij de incheck-balie. © Lenneke Lingmont

Drukte op Almelose terrassen: ‘Dit is een historische dag’

ALMELO - Tientallen Almeloërs wilden maandagmiddag om 12 uur vooral het bijzondere moment meemaken. Het tijdstip waarop de horeca na 2,5 maand weer los mag en Nederland de lockdown opheft. En dus stond er bij café-restaurant Nielz  rond die tijd een lange rij voor de speciale  incheck bij het terras. 

  1. Dwangverpleging geëist voor Almeloër na gruwelijke mishandeling van partner: ‘Ik maak je af, snij je in stukken!’
    PREMIUM

    Dwangver­ple­ging geëist voor Almeloër na gruwelijke mishande­ling van partner: ‘Ik maak je af, snij je in stukken!’

    ALMELO - Hij beukte op haar in met zijn vuisten en een stok en hij stak haar met een mes. ‘Ik maak je af, snij je in stukken en verstop je in het Nijreesbos’. Het liep zaterdag 22 februari volledig uit de hand in de flat van Edwin B. (27) in Almelo. Hij mishandelde zijn partner zo erg, dat de rechtbank gisteren de foto’s van de verwondingen niet durfde te laten zien. Officier van justitie Grooters eiste tbs met dwangverpleging voor B. en een celstraf, zo lang als het voorarrest.