Sava Cestic kijkt zijn ogen uit in ‘het kantoor’ van Martin Dalhoeven. Oud-Heraclieden gaven de materiaalman shirts van hun nieuwe club. Zo hangt er onder meer een van keeper Janis Blaswich (RB Leipzig) en een van Bas Dost (van zijn tijd in Wolfsbürg).
Volledig scherm
PREMIUM
Sava Cestic kijkt zijn ogen uit in ‘het kantoor’ van Martin Dalhoeven. Oud-Heraclieden gaven de materiaalman shirts van hun nieuwe club. Zo hangt er onder meer een van keeper Janis Blaswich (RB Leipzig) en een van Bas Dost (van zijn tijd in Wolfsbürg). © Rikkert Harink

Duitse verdediger Cestic (22) laat dankzij Heracles de pijn en ‘de hel’ achter zich: ‘Ik heb mijn lesje geleerd. En het was een dure les’

Met nieuwkomer Sava Cestic in het hart van de defensie is Heracles nu al zes wedstrijden op rij ongeslagen. Hoog tijd voor een introductie van de 22-jarige Duitse verdediger met Servisch bloed.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.