Twee rake klappen bij Bruins waren genoeg voor een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en gebroken tanden. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee rake klappen bij Bruins waren genoeg voor een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en gebroken tanden. Foto ter illustratie. © Getty Images

Enternaar S. (20) deelt rake klappen uit bij Dancing Bruins, maar heeft daarna alleen nog maar spijt

S. uit Enter is een boom van een kerel. Geen jongen waar je ruzie mee wilt hebben. Het overkwam een andere Twentenaar vorig jaar februari toch. Na een avondje stappen bij Bruins in Saasveld waren twee klappen van S. genoeg voor een schedelbasisfractuur, een hersenschudding en gebroken tanden. „Ik schrok zo van mezelf dat ik ben weggerend.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.