Een oefenwedstrijd van Heracles bezoeken? Een seizoenkaart of ticket volstaat niet. Test- of vaccinatiebewijzen en een ID-kaart bij de hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oefenwedstrijd van Heracles bezoeken? Een seizoenkaart of ticket volstaat niet. Test- of vaccinatiebewijzen en een ID-kaart bij de hand. © Robin Hilberink

Even naar een oefenwedstrijd van Heracles, eerst door de strenge coronacheck: ‘Niet klantvriendelijk, maar we moeten wel’

ALMELO - Het stadion is open, publiek is weer welkom en het oefenprogramma telt liefst negen thuisduels op Erve Asito. Heraclesfans kunnen deze zomer hun hart ophalen. Maar een ticket of seizoenkaart volstaat niet. Geen test- of vaccinatiebewijs? Dan kom je er niet in.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.