K. fietste door de tunnel in het station van Almelo. Een boa betrapt hem en hield de Almeloër staande. K. was daar niet van gediend en beledigde de boa, die gewoon zijn werk deed.
Volledig scherm
K. fietste door de tunnel in het station van Almelo. Een boa betrapt hem en hield de Almeloër staande. K. was daar niet van gediend en beledigde de boa, die gewoon zijn werk deed. © Jesse Seppenwoolde

Extra straf voor Almeloër (24) die binnen proeftijd weer over de schreef gaat

ALMELO - Almeloër Marco K. (24) krijgt naast een geldboete van 350 euro ook nog een taakstraf van 40 uur opgelegd. De boete is voor het beledigen van een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa). Omdat K. nog in zijn proefperiode zat, kwam de voorwaardelijke taakstraf uit 2019 ditmaal bovenop de boete.

 1. Na twee jaar knallende ruzies gooien toezichthouders Soweco handdoek in de ring
  PREMIUM

  Na twee jaar knallende ruzies gooien toezicht­hou­ders Soweco handdoek in de ring

  ALMELO - De raad van commissarissen van Soweco (RvC) treedt per 1 mei terug. Twee jaar lang knokten de toezichthouders om de sociale werkvoorziening voor Almelo en omgeving overeind te houden. Tevergeefs. Het algemeen bestuur van Soweco besloot vandaag tot liquidatie. Tot ongenoegen van de RvC. „Erg jammer. Voor medewerkers is Soweco een deel van hun leven”, zegt rvc-voorzitter Herman Hazewinkel.
 2. Dronken vrouw die agente in Almelo in arm beet heeft ontzettend veel spijt: ‘Ik schaam me diep’

  Dronken vrouw die agente in Almelo in arm beet heeft ontzettend veel spijt: ‘Ik schaam me diep’

  ALMELO - Als Louise B. (34) uit Vriezenveen maandag aan het eind van de middag naast haar advocaat Kennedy Tunç plaatsneemt, is het moeilijk voor te stellen dat dit de vrouw is die vorig jaar als een dronken feeks tekeer ging tegen politiemensen die haar wilden helpen. Als een aangeschoten vogeltje in elkaar gedoken, met betraande ogen en een knalrood hoofd van schaamte laat ze de rechtszaak over zich heen komen.
 1. Vrouw vast in horrorlift op station Meppel
  Play

  Vrouw vast in horrorlift op station Meppel

 2. Grote brand in basisschool Apeldoorn
  Play

  Grote brand in basis­school Apeldoorn