Het is een drukte van jewelste in de Almelose bibliotheek, deze zaterdag. Honderden kinderen en hun ouders maken er kennis met verschillende beroepen.
Volledig scherm
Het is een drukte van jewelste in de Almelose bibliotheek, deze zaterdag. Honderden kinderen en hun ouders maken er kennis met verschillende beroepen. © Robin Hilberink

Feest in de Almelose bibliotheek: kinderen ontdekken tientallen beroepen

ALMELO - Het is een drukte van jewelste in de Almelose bibliotheek, deze zaterdag. Honderden kinderen en hun ouders maken er kennis met verschillende beroepen. De feestelijke dag maakt deel uit van het programma rond de Kinderboekenweek, die woensdag begon en tot zondag 17 oktober duurt. Het thema is dit jaar ‘worden wat je wil'.

  1. Rijssense Yusuf krijgt toch gelijk in rechtszaak na onteigening Multivlaai Almelo: ‘Zie je wel, ik ben niet gek’
    PREMIUM

    Rijssense Yusuf krijgt toch gelijk in rechtszaak na onteige­ning Multivlaai Almelo: ‘Zie je wel, ik ben niet gek’

    ALMELO/RIJSSEN - De gemeente Almelo moet voormalig exploitant Yusuf Kangus van een onteigende vlaaienwinkel -op de plek waar nu de havenkom in het centrum is - een schadevergoeding betalen. Dat heeft het Gerechtshof in Arnhem bepaald. Rijssenaar Kangus, die er psychisch bijna aan onderdoor is gegaan, is nu opgelucht. ‘Maar hij heeft het er nog steeds moeilijk mee’, zegt zijn advocaat.