Volledig scherm
Het 100-jarig jubileum van het koor. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Feestje voor jubilarissen Almelo’s Mannenkoor

ALMELO - Jan van Dael en Arie Buis van het Almelo’s Mannenkoor zijn onlangs in het zonnetje gezet door voorzitter Bert Sies. 

Van Dael is dit jaar 40 jaar bij het koor betrokken en Buis doet nu 25 jaar mee. Met name Van Dael heeft een drukke historie bij het koor. Zo vervulde hij ook bestuurstaken als secretaris. Hij hielp onder meer mee met de organisatie van het 75-jarig jubileum in 1993. Hij werd door Sies benoemd tot erelid van het koor en kreeg de gouden speld van koor. 

De beide jubilarissen bereiden zich nu verder voor op het Concert in Kerstsfeer, samen met het Almelo’s Christelijk Mannenkoor in de Sint Georgiusbasiliek op zondag 22 december.

  1. Groei van designer-outletwebshop Otrium positief voor XL Businesspark in Almelo
    PREMIUM

    Groei van designer-outletweb­shop Otrium positief voor XL Busi­nesspark in Almelo

    ALMELO - Almelo spint garen bij de snelle groei van de designer-outletwebshop Otrium. Sinds enkele weken wordt de verzending van kleding voor Otrium binnen Europa verzorgd door Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics op regionaal bedrijventerrein XL Businesspark. Kleding van bekende merken als G-Star, Björn Borg, Pepe Jeans, Asics, Floris van Bommel en Marlies Dekkers wordt bij Otrium stukken goedkoper verkocht. De populariteit van het merk heeft ook positieve gevolgen voor de werkgelegenheid bij de Twentse logistiek dienstverlener.