Tom en Frank (rechts) Oosterveld bij hun grondverzetbedrijf aan de Breesegge 3. Dat kan volgens hen prima ingepast worden in de plannen voor XL Park 2.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom en Frank (rechts) Oosterveld bij hun grondverzetbedrijf aan de Breesegge 3. Dat kan volgens hen prima ingepast worden in de plannen voor XL Park 2. © Reinier van Willigen

Grondverzetbedrijf Oosterveld zet hakken in het zand voor uitbreiding XL Businesspark in Almelo: ‘Wij kunnen hier best blijven’

ALMELO - Frank Oosterveld hoopte vurig dat hij met zijn grondverzetbedrijf niet weg hoeft voor een uitbreiding van XL Businesspark bij Almelo. Maar op de plankaart is zijn onderneming als het ware ‘weggevaagd’. Oosterveld legt het hoofd echter niet in de schoot. Hij doet een klemmend beroep op de gemeenteraad, die binnenkort een besluit neemt over XL Businesspark.

  1. Kerstversiering brandt al op het Vinkenplein in Almelo, maar hoe moet dat straks met Oranje?
    PREMIUM
    wk in najaar

    Kerstver­sie­ring brandt al op het Vinken­plein in Almelo, maar hoe moet dat straks met Oranje?

    ALMELO - Het is misschien wel de beroemdste wijk van Almelo. Het Vinkenplein trekt al sinds jaar en dag landelijke aandacht als een van de mooiste kerstwijken van Nederland. Het versierspektakel is dit jaar zelfs al in september begonnen. De eerste huizen zijn aangekleed. Maar is er wel ruimte voor die andere beroemde attractie op het Vinkenplein: Oranje? Het WK voetbal is ook nog dit jaar.