Zo bezien is het kanaal slechts een brede sloot waar je prima overheen kunt springen. En dat gaan ze ook doen in Almelo. Met een extra brug. XL moet nóg X-eller. Er zijn plannen voor hightech industrie, maar zo meldden onderzoeken die opeens niet meer geheim zijn: Daar zijn helemaal geen werknemers voor.
Volledig scherm
Zo bezien is het kanaal slechts een brede sloot waar je prima overheen kunt springen. En dat gaan ze ook doen in Almelo. Met een extra brug. XL moet nóg X-eller. Er zijn plannen voor hightech industrie, maar zo meldden onderzoeken die opeens niet meer geheim zijn: Daar zijn helemaal geen werknemers voor. © Wouter de Wilde | WDW Foto's

Haagse praktijken in Almelo, waar geheim slechts geheim is tot de wethouder het een foutje noemt

nieuwsupdateWat een week, wat een week. Almelo blijkt een hotspot voor de diefstal van fietsaccu’s, en tegelijk een stad met een toprestaurant. De lichten springen er niet alleen op rood en groen, maar op het Vinkenplein ook in alle kleuren daartussen: de kerstversiering hangt er alweer. Pak wat pepernoten en lees mee. Dit is de update van deze week.

  1. Zwart-wit verdringt Oranje, en die kapotte fiets van Hümmels kan als cultureel erfgoed naar Stadsmuseum
    PREMIUM

    Zwart-wit verdringt Oranje, en die kapotte fiets van Hümmels kan als cultureel erfgoed naar Stadsmuse­um

    NIEUWSUPDATE ALMELO - Bent u het eindeloze gedram van al die Hollandse moraalridders over Qatar ook zo zat? Goed nieuws: Heracles trekt zich niets aan van het WK Voetbal. Er wordt de komende weken gewoon doorgevoetbald. Op Erve Asito blijft het vizier gericht op maar één doel: promotie. Gisteren speelden de Almeloërs nog thuis tegen TOP Oss. Matchday! Verder nog opwinding in Almelo deze week? Ja zeker. De Azor Ameland van Bert Hummels is gejat en doormidden gezaagd. Wat goed dat een fietsendiefstal eindelijk weer eens de krant haalt.