Volledig scherm
© Christian van der Meij

Hamburgerrestaurant Triple B Hengelo failliet

ALMELO/HENGELO – Hamburgerrestaurant Triple B in Hengelo is failliet. In december sloot het restaurant aan de Telgen al de deuren omdat er meer dan een ton schuld was. Naast het restaurant zijn ook de twee eigenaren persoonlijk failliet verklaard.

Triple B heette vroeger familierestaurant Cherry. Toen dat steeds minder klanten trok probeerden de uitbaters, het echtpaar Boereboom, de loop er weer in te krijgen met een nieuwe naam, een verbouwing en een nieuwe formule. Dat werkte echter niet. Een crowfundingsactie eind vorig jaar was ook niet genoeg voor een doorstart. Pogingen om de zaak te verkopen zijn tot op heden niet succesvol, vandaar dat de eigenaren niets anders restte dan het faillissement aan te vragen. Curator is mr. Holsbrink.

De rechtbank sprak verder het faillissement uit over de volgende bedrijven:

- Vleeshandel Dutch Poultry Services BV in Almelo. Curator mr. Masselink

- Tijhuis Reutum vof in Reutum. Curator mr. Kolkman.

- Eenmanszaak TVK Montage en Afbouw uit Hengelo. Curator mr. Beekman.

  1. Justitie: verdachten uit Apeldoorn, Heerde en Nunspeet moeten járen cel in voor brandstichting Almelo

    Justitie: verdachten uit Apeldoorn, Heerde en Nunspeet moeten járen cel in voor brandstich­ting Almelo

    Brandstichting in een woning in Almelo laat twee jaar na dato nog altijd diepe sporen na bij het slachtoffer. “Dit heeft mij gebroken”, zei de vrouw in haar slachtofferverklaring. Volgens het Openbaar Ministerie is er sprake van een poging tot moord. Datzelfde geldt voor brandstichting aan de Palestrinastraat in hetzelfde jaar. Het eist gevangenisstraffen van 8 tot 16 jaar tegen de verdachten uit Heerde, Apeldoorn en Nunspeet.